Madeg More Than 17

Madeg More Than 17

Kanthi 12 Tanduran Kanggo Nawakake Kabeh Jenis Barang Plastik
Madeg More Than 17

Madeg More Than 17

Kanthi 12 Tanduran Kanggo Nawakake Kabeh Jenis Barang Plastik
Madeg More Than 17

Madeg More Than 17

Kanthi 9 Tanduran Kanggo Kurban Kabeh Jinis Barang Plastik

Kategori Product

Kalebu lembaran bening kaku PVC, papan bentuk PVC, lembaran plastik fleksibel PVC, gulung lembar PET sing jelas, lembaran kaku PET anti-goresan,

Lembar plastik PETG, lembaran akrilik, lembaran akrilik PMMA cina, vinil perekat diri lan produk olahan plastik.

  • Kalebu lembaran bening kaku PVC

    aplikasi

    Size: 700 * 1000mm, 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm utawa Customized kekandelan: 0.21-6.5mm Kapadhetan: 1.36g / cm3 Warna: alam transparent, transparent karo biru kelir lumahing: nggilap / glossyProuduct Range (Diprodhuksi ...
    sinau luwih lengkap

    Kalebu lembaran bening kaku PVC

  • wangun Papan PVC

    aplikasi

    Model: Papan Foam Papan PVC: Kode HSQY: Papan Foam PVC-01 Kandel: 1-20mm Ukuran: 1220 * 2440mm utawa Deskripsi Produk Informasi Perusahaan Deskripsi Produk Deskripsi papan umpluk PVC iku entheng, ...
    sinau luwih lengkap

    wangun Papan PVC

  • Lembar plastik fleksibel PVC

    aplikasi

    Name Clear Transparent PVC Soft Film Material 100% virgin material Size In Roll Width From 50mm-2300mm Thickness 0.05mm-12mm Density 1.28-1.40 g/cm3 Surface Glossy/Matt/Patterns to cho...
    sinau luwih lengkap

    Lembar plastik fleksibel PVC

  • Gulung sheet PET sing cetha

    aplikasi

    Item PET Sheet Film Width Roll: 110-1280mm Sheet: 915*1220mm/1000*2000mm Thickness 0.15-3.0mm Density 1.37g/cm^3 Heat Resistance (Continuous) 115℃ Heat Resistance ...
    sinau luwih lengkap

    Gulung sheet PET sing cetha

  • Lembar Kaku PET Anti Gores

    aplikasi

    Bahan lembaran kaku kaku Anti-Gores (polyethylene terephthalate) minangka bahan kemasan sing ramah lingkungan anyar, kilau sing dhuwur, transparansi dhuwur, resistensi alangan sing apik, lan fragran ...
    sinau luwih lengkap

    Lembar Kaku PET Anti Gores

  • Lembar plastik PETG

    aplikasi

    PETG plastic sheet Material: petg Type: Extrusion Film Thickness: 0.20mm to 6.0mm Core Diameter: 3″ Color: Transparent Surface: Gloosy Max Width: 2300 mm Packing: Kraft paper+P...
    sinau luwih lengkap

    Lembar plastik PETG

  • Lembar akrilik

    aplikasi

    Acrylic Clear Sheet Acrylic Clear Sheet digawe dening 100% PMMA mentahan materi kanggo nggawe flat rampung ing wektu sing padha sak proses Casting. Digunakake digunakake kanggo iklan ruangan, kothak cahya, ...
    sinau luwih lengkap

    Lembar akrilik

  • Lembar akrilik PMMA China

    aplikasi

    PMMA - Polymethyl methacrylate (akrilik, piring plexi, akrilik, stiplex, plexiglass) minangka termoplastik kaku, transparan, kanthi transmisi cahya sing dhuwur (udakara 93%). Apa 2 kali luwih entheng tinimbang ...
    sinau luwih lengkap

    Lembar akrilik PMMA China

  • Produk olahan plastik

    aplikasi

    Acrylic Colored SheetAcrylic Colored Sheet digawe dening 100% PMMA mentahan materi kanggo nggawe flat rampung ing wektu sing padha sak proses Casting. Digunakake digunakake kanggo iklan ruangan, kothak cahya ...
    sinau luwih lengkap

    Produk olahan plastik

grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
We kudu 500 karyawan, kalebu Staff 20 sales lan 20 technical Staff.  Ahli ing Inggris, Spanyol, Jepang lan Korea, lan bisa ngawula kaping pasar.
Kanthi luwih saka 300 pelanggan kualitas long-term ing luwih saka 40 negara ing 5 bawana, ing basa customer ing Eropa, Asia lan Amerika Kidul.
Nilai kaca total iku liwat 100 yuta dolar AS per taun lan total volume kaca taunan liwat 1,000 kontaner.
  • 17Taun
    grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
  • 09Pabrik
    grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
  • 500Karyawan
    We kudu 500 karyawan, kalebu Staff 20 sales lan 20 technical Staff. Ahli ing Inggris, Spanyol, Jepang lan Korea, lan bisa ngawula kaping pasar.
  • 300Pelanggan
    Kanthi luwih saka 300 pelanggan kualitas long-term ing luwih saka 40 negara ing 5 bawana, ing basa customer ing Eropa, Asia lan Amerika Kidul.
  • 1000Kothak
    Nilai kaca total iku liwat 100 yuta dolar AS per taun lan total volume kaca taunan liwat 1,000 kontaner.

PABRIK WISATA

PVC Sheet kaku

Iki Alat kanggo nggawe 3mm Pvc Whitening Board, 4x8 Pvc Whitening Sheets, 1mm Pvc Whitening Sheet, Pvc Whitening Sheet 4mm, 5mm Pvc Whitening Sheet Board, lan Whitening Pvc Sheet 12mm.

PABRIK WISATA

PVC Sheet kaku

Iki Alat kanggo nggawe 3mm Pvc Whitening Board, 4x8 Pvc Whitening Sheets, 1mm Pvc Whitening Sheet, Pvc Whitening Sheet 4mm, 5mm Pvc Whitening Sheet Board, lan Whitening Pvc Sheet 12mm.

PABRIK WISATA

PVC Sheet kaku

Iki Alat kanggo nggawe 3mm Pvc Whitening Board, 4x8 Pvc Whitening Sheets, 1mm Pvc Whitening Sheet, Pvc Whitening Sheet 4mm, 5mm Pvc Whitening Sheet Board, lan Whitening Pvc Sheet 12mm.
"Thanks kanggo wektu!"
Sample Acquisition / Pitakonan Njawab Hubungi kita