PVC SHEET

LEMBARAN PVC

PET SHEET

LEMBARAN PET

FACTORY SHOW

PABRIK SHOW

HSQY TEAM

TIM HSQY

Kategori produk

HSQY Plastic Group nawakake kabeh jinis barang Plastik, kalebu PVC Rigid Clear Sheet, PVC Film Fleksibel, PVC Grey Board, PVC White Sheet, PVC Card,

Papan Busa PVC, Lembaran Akrilik, Panel Panuntun Cahya lan Produk Akrilik.

Changzhou Huisu Qinye Plastic Group has been established more than 10+ years, with over 15 plants to offer all kinds of plastic goods,such as PVC, PET,Acrylic and other plastic products.
HSQY Palstic Group has rich professional experience in export trade and has exported PVC, PET and other related plastic products to more than 100 countries.
With more than 1000+ long-term customers worldwide,our main markets are mainly in Europe, Southeast Asia and South America. Our concept of considering both quality and service are equally important and performance gain trust from customers.
Through HSQY Plastics Group's excellent sales team and thoughtful and comprehensive communication with overseas customers, our annual export sales have exceeded $50 million and are still growing year by year.
HSQY Plastics Group has more than 15 partner factories, with each production line' capacity being more than 500 tons per month - a perfect supply chain to ensure that every shipment from our customers is shipped quickly and on time.
  • 10+taun
    Changzhou Huisu Qinye Plastic Group wis diadegake luwih saka 10+ taun, kanthi luwih saka 15 tanduran kanggo nawakake kabeh jinis barang plastik, kayata PVC, PET, Akrilik lan produk plastik liyane.
  • 100+Negara Ekspor
    HSQY Palstic Group duwe pengalaman profesional sing sugih ing perdagangan ekspor lan wis ngekspor PVC, PET lan produk plastik liyane sing gegandhengan menyang luwih saka 100 negara.
  • 1K+Pelanggan
    Kanthi luwih saka 1000+ pelanggan jangka panjang ing saindenging jagad, pasar utama utamane ing Eropa, Asia Tenggara lan Amerika Kidul.Konsep kita nimbang kualitas lan layanan padha penting lan kinerja entuk kapercayan saka pelanggan.
  • 50M+USD
    Liwat tim sales HSQY Plastics Group sing apik banget lan komunikasi sing wicaksana lan lengkap karo pelanggan ing luar negeri, dodolan ekspor taunan kita wis ngluwihi $50 yuta lan isih terus berkembang saben taun.
  • 500+Ton
    HSQY Plastics Group duwe luwih saka 15 pabrik mitra, kanthi kapasitas saben baris produksi luwih saka 500 ton saben wulan - rantai pasokan sing sampurna kanggo mesthekake yen saben kiriman saka pelanggan dikirim kanthi cepet lan tepat wektu.

WISATA PABRIK

PVC Film Natal

HSQY Plastic Group duwe peralatan profesional kanggo nggawe film PVC kaku sing kapisah-utamane digunakake kanggo godhong utawa pager wit Natal buatan.Nyedhiyani layanan ODM-jembaré, kekandelan lan embossing saka film bisa selaras miturut syarat pelanggan.HSQY Plastic Group setya nyediakke film PVC kanggo pelanggan karo kualitas dhuwur lan rega cukup.

WISATA PABRIK

Lembaran Akrilik

Cast Acrylic Sheet / Papan digawe saka metil metakrilat (MMA) minangka bahan baku.Ing proses produksi piring, produk iki ngliwati wangun tuang, banjur pendinginan pungkasan.Lembar akrilik minangka awak tunggal ing cetakan khusus kanggo polimerisasi akeh lan piring kaca organik.Bisa digawe tanpa warna, transparan warna, utawa piring PMMA opaque.

WISATA PABRIK

PVC Kaku Sheet

Proses utama lembaran kaku transparan PVC yaiku extrusion lan calendering, sing akeh digunakake ing percetakan, blister, kemasan, percetakan offset lan industri pariwara.Gumantung ing proses manufaktur, kekandelan 0.21-6.5mm, utawa 0.03-1mm.Umume jembar lembaran PVC kurang saka 1300mm.Lembaran PVC bisa digunakake kanggo nggawe kertu PVC, lembaran kap lampu, tutup langit-langit, lembaran alat tulis lan lembaran obat.

WISATA PABRIK

Lembar PET

PET minangka bahan kemasan sing ramah lingkungan sing bisa rusak.Non-beracun, ora masalah kanggo packing pangan.Ora ana karusakan sing disebabake dening packing.Gampang kanggo diproses amarga plastisitas sing apik, sing cocog kanggo die-cutting, vakum mbentuk, lan lempitan.PET bisa dikemas lan dikirim ing bentuk lembaran utawa gulungan.Plastisitas sing apik, gampang diproses, cocog kanggo nglereni mati, mbentuk vakum lan lempitan.Ing sawetara kekandelan punika 0.15mm-3.0mm, jembaré 110mm-1280mm, lan Kapadhetan sawetara 1.33-1.35g/cm³.Werna bisa disesuaikan miturut sampel, lan permukaan bisa nggilap utawa matte.
"Matur nuwun kanggo wektu sampeyan!"
Angsal Sampel / Wangsulan Pitakonan Hubungi kita

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita