Madeg More Than 17

Madeg More Than 17

Kanthi 9 Tanduran Kanggo Kurban Kabeh Jinis Barang Plastik

Kategori Product

Including PVC Rigid Clear Sheet, Pvc Flexible Plastic Sheet, PVC Gray Board, PVC White Sheet, PVC Card, PVC Foam Board, Acrylic Sheet, Self Adhesive Vinyl and Plastic Processed Products.
grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
We kudu 500 karyawan, kalebu Staff 20 sales lan 20 technical Staff.  Ahli ing Inggris, Spanyol, Jepang lan Korea, lan bisa ngawula kaping pasar.
Kanthi luwih saka 300 pelanggan kualitas long-term ing luwih saka 40 negara ing 5 bawana, ing basa customer ing Eropa, Asia lan Amerika Kidul.
Nilai kaca total iku liwat 100 yuta dolar AS per taun lan total volume kaca taunan liwat 1,000 kontaner.
  • 17Taun
    grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
  • 09Pabrik
    grup Liyang HSQY Plastic wis 17 taun pengalaman profesional ing nyediakake PVC, PET, Acrylic lan produk liyane sing gegandhengan.
  • 500Karyawan
    We kudu 500 karyawan, kalebu Staff 20 sales lan 20 technical Staff. Ahli ing Inggris, Spanyol, Jepang lan Korea, lan bisa ngawula kaping pasar.
  • 300Pelanggan
    Kanthi luwih saka 300 pelanggan kualitas long-term ing luwih saka 40 negara ing 5 bawana, ing basa customer ing Eropa, Asia lan Amerika Kidul.
  • 1000Kothak
    Nilai kaca total iku liwat 100 yuta dolar AS per taun lan total volume kaca taunan liwat 1,000 kontaner.

PABRIK WISATA

PVC Sheet kaku

Iki Alat kanggo nggawe 3mm Pvc Whitening Board, 4x8 Pvc Whitening Sheets, 1mm Pvc Whitening Sheet, Pvc Whitening Sheet 4mm, 5mm Pvc Whitening Sheet Board, lan Whitening Pvc Sheet 12mm.

PABRIK WISATA

PVC Sheet kaku

Iki Alat kanggo nggawe 3mm Pvc Whitening Board, 4x8 Pvc Whitening Sheets, 1mm Pvc Whitening Sheet, Pvc Whitening Sheet 4mm, 5mm Pvc Whitening Sheet Board, lan Whitening Pvc Sheet 12mm.

PABRIK WISATA

PVC Sheet kaku

Iki Alat kanggo nggawe 3mm Pvc Whitening Board, 4x8 Pvc Whitening Sheets, 1mm Pvc Whitening Sheet, Pvc Whitening Sheet 4mm, 5mm Pvc Whitening Sheet Board, lan Whitening Pvc Sheet 12mm.
"Thanks kanggo wektu!"
Sample Acquisition / Pitakonan Njawab Hubungi kita