BOPET Film

BOPET Film

3547c74753156130d295ee14cf561396

BOPET Film
Film BOPET minangka film poliester sing digawe dadi film poliester multifungsi kanthi mbentang polietilen tereftalat (PET) ing rong arah utama Film Teknik, film kasebut nduweni kekuatan tarik sing dhuwur, stabilitas kimia lan dimensi, transparansi, reflektivitas, sifat penghalang gas lan aroma. lan insulasi listrik.

Film BOPET ndadekake akeh aspek urip modern kanthi nyedhiyakake fungsi utama kanggo pasar pungkasan kayata elektronik konsumen, mobil, energi ijo, lan peralatan medis.Nanging, nganti saiki, panggunaan film BOPET paling gedhe yaiku ing struktur kemasan sing fleksibel, lan karakteristik unik kasebut dadi pilar kanggo pambangunan struktur MLP (plastik multi-lapisan) kanthi kinerja dhuwur.Film BOPET nduweni efisiensi sumber daya lan bobot sing luar biasa ing pasar kemasan fleksibel.Sanajan film BOPET mung 5-10% saka total volume lan bobot, persentase kinerja struktur kemasan sing gumantung ing kombinasi unik film BOPET luwih dhuwur.Nganti 25% kemasan nggunakake BOPET minangka komponen utama.

Lembar Kaku PET Anti Gores

Gulungan lembaran PET sing cetha

PVC Matt ATT ROLL

Panggunaan film BOPET
Tujuan kemasan umum, kayata printing, laminating, aluminizing, coating, lan liya-liyane, utamane digunakake kanggo tujuan kemasan fleksibel. Film BOPET transparan utamane digunakake kanggo: blister, kothak lempitan, kemasan, percetakan, nggawe kertu, kaset dhuwur lan pertengahan , label, perlengkapan kantor, lapisan kerah, elektronik, insulasi, pencetakan sirkuit fleksibel, screensaver tampilan, switch membran, Jendela film, film cetak, dasar imposisi, kertas dhasar sing adhesif, lapisan lem, lapisan silikon, gasket motor, pita kabel, panel instrumen, insulasi kapasitor, film peeling furnitur, kaca film, film protèktif printing inkjet lan dekorasi, etc.

unnamed
unnamed (1)

Apa jenis film BOPET sampeyan bisa nindakake?
Produk utama kami: Film minyak silikon BOPET (film rilis), film ringan BOPET (film asli), film poliester ireng BOPET, film difusi BOPET, film matte BOPET, film poliester biru BOPET, film poliester putih tahan api BOPET, poliester tembus BOPET film, BOPET matt polyester film, etc., sing digunakake digunakake ing electronics, electrical Perkakas, transmisi daya lan peralatan transformasi, bahan packaging.

Apa spesifikasi sing bisa ditindakake kanggo film BOPET?
Ketebalan: 8-75μm
Jembar: 50-3000mm
diameteripun Roll: 300mm-780mm
ID Kertas Inti: 3 inci utawa 6 inci
Spesifikasi khusus bisa disesuaikan

Karakteristik kinerja
Transparansi apik, flatness produk apik, kinerja Processing apik, shrinkage panas relatif cilik

unnamed (2)

indeks teknis

ITEM METODE UJI UNIT NILAI STANDAR
KETEBAL DIN53370 μm 12
Penyimpangan ketebalan rata-rata ASTM D374 % +-
Kekuwatan Tensile MD ASTMD882 Mpa 230
TD 240
Break Elangation MD ASTMD882 % 120
TD 110
Nyusut panas MD 150℃,30 min % 1.8
TD 0
kabut ASTM D1003 % 2.5
kinclong ASTMD2457 % 130
Ketegangan Wetting Dianggep Sisih ASTM D2578 Nm/m 52
Sisih sing ora ditambani 40

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita