Produk

Produk

  • Akrilik

    aplikasi

    Acrylic Clear Sheet Acrylic Clear Sheet digawe dening 100% PMMA mentahan materi kanggo nggawe flat rampung ing wektu sing padha sak proses Casting. Digunakake digunakake kanggo iklan ruangan, kothak cahya, ...
    sinau luwih lengkap

    Akrilik

  • PVC

    aplikasi

    PVC kaku Size Board dening sheet: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm, 700 * 1000mm Size dening muter: 500-1500mm kekandelan: 0.20-6.5mm Kapadhetan: 1.36-1.38g / cm3 Warna: langit, lumahing transparent: nggilap / nggilap Prouduct Ran ...
    sinau luwih lengkap

    PVC

  • PET

    aplikasi

    Ukuran Detil Produk: Format Sheet utawa Roll Minangka Kekandelan sing Disesuaikan: Kapadhetan 0.15-3.0mm :: 1.35g / cm3 Werna: Transparan, Werna Miturut sampel utawa kanthi Pantone Surface: glossy, Matte Proudu ...
    sinau luwih lengkap

    PET

  • 0.25mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm Masker Anti-Kabut Wajah Sheild Clear APET Sheet Pet Sheet

    aplikasi

    1.PET minangka bahan kemasan sing ramah lingkungan. Ora beracun, ora masalah kanggo pengepakan panganan. 2. Ora ana karusakan sing ditrapake ing pengepakan 3. Gampang diproses amarga plastisitas ...
    sinau luwih lengkap

    0.25mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm Masker Anti-Kabut Wajah Dheweke ...

  • Akeh ing Simpenan PET Shields Anti-kabut

    aplikasi

    Product name Plastic protective face shield Size 32*19cm Material PET, High transmittance Foam 3. 5cm thickness, High elastic sponge, 100% fresh material Certificate TUV, CE, Certi...
    sinau luwih lengkap

    Akeh ing Simpenan PET Shields Anti-kabut

  • Tutup Binding PVC

    aplikasi

    Ukuran Tutup Binding PVC: A3. A4 utawa Gulung, Kekandelan Khusus: 0.125mm nganti 0.35mm Kapadhetan: 1.33g / cm3-1.34g / cm ^ 3 Werna: abang, anggur abang, gren, kuning, transparan, Lumahing khusus: matt matt ...
    sinau luwih lengkap

    Tutup Binding PVC

  • 0.15mm kanggo 3.0mm PET Sheet (APET / PETG / GAG Sheet)

    aplikasi

    Product Detail Size: Sheet utawa Roll Format Minangka Customized kekandelan: 0.15-3.0mm Kapadhetan :: 1.35g / cm3 Warna: Transparent, Colorful miturut sampel utawa dening Pantone lumahing: nggilap, Matte Prouduct R ...
    sinau luwih lengkap

    0.15mm kanggo 3.0mm PET Sheet (APET / PETG / GAG Sh ...

  • PVC Film Kanggo Blister

    aplikasi

    PVC kaku Size Board dening sheet: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm, 700 * 1000mm Size dening muter: 500-1500mm kekandelan: 0.20-6.5mm Kapadhetan: 1.36-1.38g / cm3 Warna: langit, lumahing transparent: nggilap / nggilap Prouduct Ran ...
    sinau luwih lengkap

    PVC Film Kanggo Blister

  • Lembar Acrylic Clear

    aplikasi

    Acrylic Clear Sheet Acrylic Clear Sheet digawe dening 100% PMMA mentahan materi kanggo nggawe flat rampung ing wektu sing padha sak proses Casting. Digunakake digunakake kanggo iklan ruangan, kothak cahya, ...
    sinau luwih lengkap

    Lembar Acrylic Clear

  • PVC Sheet Kanggo Tables Box

    aplikasi

    PVC kaku Size Board dening sheet: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm, 700 * 1000mm Size dening muter: 500-1500mm kekandelan: 0.20-6.5mm Kapadhetan: 1.36-1.38g / cm3 Warna: langit, lumahing transparent: nggilap / nggilap Prouduct Ran ...
    sinau luwih lengkap

    PVC Sheet Kanggo Tables Box

  • Transparent PET Sheet Kanggo Tables Box (APET / PETG / GAG LEMBAR)

    aplikasi

    Product Detail Size: Sheet utawa Roll Format Minangka Customized kekandelan: 0.15-3.0mm Kapadhetan :: 1.35g / cm3 Warna: Transparent, Colorful miturut sampel utawa dening Pantone lumahing: nggilap, Matte Prouduct R ...
    sinau luwih lengkap

    Transparent PET Sheet Kanggo Tables Box (APET / ...

  • PVC COLOERD LEMBAR

    aplikasi

    PVC Colored Sheet SIZE BY SHEET   900*1200MM,1220*2440MM THICKNESS  BY SHEET   0.175-1.0MM DENSITY   1.32-1.34 COLOR   VARIOUS NAME OF INDEX UNIT INDEX TENSILE-STRENGTH MPA >52 IM...
    sinau luwih lengkap

    PVC COLOERD LEMBAR