Основана е повеќе од 17

Основана е повеќе од 17

Со 9 растенија да понудиме сите видови на пластични производи
Основана е повеќе од 17

Основана е повеќе од 17

Со 9 растенија да понудиме сите видови на пластични производи
Основана е повеќе од 17

Основана е повеќе од 17

Со 9 растенија да понудиме сите видови на пластични производи

Категории на производи

Including PVC Rigid Clear Sheet, Pvc Flexible Plastic Sheet, PVC Gray Board, PVC White Sheet, PVC Card, PVC Foam Board, Acrylic Sheet, Self Adhesive Vinyl and Plastic Processed Products.
Changzhou HSQY Пластични група има 17 години професионално искуство во обезбедување на PVC, PET, акрилик и други слични производи.
Changzhou HSQY Пластични група има 17 години професионално искуство во обезбедување на PVC, PET, акрилик и други слични производи.
Имаме околу 500 вработени, вклучувајќи ги и 20 продажбата на персоналот и 20 технички персонал. Умешен во англиски, шпански, јапонски и корејски, и може да им служи на повеќе пазари.
Со повеќе од 300 долгорочни клиенти квалитет во повеќе од 40 земји на 5 континенти, на база на клиенти, главно во Европа, Азија и Јужна Америка.
вкупната вредност на извозот изнесува над 100 милиони американски долари годишно, а вкупниот годишен извоз волумен е повеќе од 1.000 контејнери.
 • 17години
  Changzhou HSQY Пластични група има 17 години професионално искуство во обезбедување на PVC, PET, акрилик и други слични производи.
 • 09фабрики
  Changzhou HSQY Пластични група има 17 години професионално искуство во обезбедување на PVC, PET, акрилик и други слични производи.
 • 500вработени
  Имаме околу 500 вработени, вклучувајќи ги и 20 продажбата на персоналот и 20 технички персонал. Умешен во англиски, шпански, јапонски и корејски, и може да им служи на повеќе пазари.
 • 300клиенти
  Со повеќе од 300 долгорочни клиенти квалитет во повеќе од 40 земји на 5 континенти, на база на клиенти, главно во Европа, Азија и Јужна Америка.
 • 1000кутии
  вкупната вредност на извозот изнесува над 100 милиони американски долари годишно, а вкупниот годишен извоз волумен е повеќе од 1.000 контејнери.

фабрика турнеја

ПВЦ крути листови

Овие се капацитети за правење 3мм ПВЦ пена одбор, 4x8 ПВЦ пена листови, 1mm ПВЦ пена лист, ПВЦ пена Лист 4mm, 5mm ПВЦ пена одбор на состојба, и пена ПВЦ лист 12мм.

фабрика турнеја

ПВЦ крути листови

Овие се капацитети за правење 3мм ПВЦ пена одбор, 4x8 ПВЦ пена листови, 1mm ПВЦ пена лист, ПВЦ пена Лист 4mm, 5mm ПВЦ пена одбор на состојба, и пена ПВЦ лист 12мм.

фабрика турнеја

ПВЦ крути листови

Овие се капацитети за правење 3мм ПВЦ пена одбор, 4x8 ПВЦ пена листови, 1mm ПВЦ пена лист, ПВЦ пена Лист 4mm, 5mm ПВЦ пена одбор на состојба, и пена ПВЦ лист 12мм.
" Ти благодарам за твоето време! "
Пример Стекнување / Прашање Одговарајќи Контакт