0.8mm јасно ПЕТ лист

 • Wholesale Acrylic Plastic Sheets -
 Die Cut Anti-Fog Pet Rigid Sheet for Face Shield – Huisu

  апликација

  Item PET Sheet Film Width Roll: 110-1280mm Sheet: 915*1220mm/1000*2000mm Thickness 0.15-3.0mm Density 1.37g/cm^3 Heat Resistance (Continuous) 115℃ Heat Resistance (Short) 160℃ ...
  Научи повеќе

  Wholesale Acrylic Plastic Sheets - Die Cut Ant...

 • 18 Years Factory 0.5mm Pvc Sheet Frosted -
 Die Cut Anti-Fog Pet Rigid Sheet for Face Shield – Huisu

  апликација

  Item PET Sheet Film Width Roll: 110-1280mm Sheet: 915*1220mm/1000*2000mm Thickness 0.15-3.0mm Density 1.37g/cm^3 Heat Resistance (Continuous) 115℃ Heat Resistance (Short) 160℃ ...
  Научи повеќе

  18 Years Factory 0.5mm Pvc Sheet Frosted - Die...

 • Best Acrylic Display Frame -
 Acrylic – Huisu

  апликација

  Акрилик Отстрани лист акрилик Отстрани лист е направен од 100% суровина ПММА да се направи рамен заврши во исто време во текот на процесот на леење. Широко се користи за надворешна реклама, светлината кутии, ...
  Научи повеќе

  Best Acrylic Display Frame - Acrylic – H...

 • factory Outlets for Plastic Sign Board -
 0.15mm to 3.0mm PET Sheet (APET / PETG/ GAG Sheet) – Huisu

  апликација

  ДЕТАЛИТЕ Големина на производот: лист или тек Формат кориснички Дебелина: 0.15-3.0mm Густина :: 1.35g / cm3 Боја: Проѕирна, Шарени според примерокот или со Pantone Површина: сјајни, мат Prouduct Р ...
  Научи повеќе

  factory Outlets for Plastic Sign Board - 0.15m...

 • High definition A4 Pvc Binding Sheet -
 Acrylic Clear Sheet – Huisu

  апликација

  Акрилик Отстрани лист акрилик Отстрани лист е направен од 100% суровина ПММА да се направи рамен заврши во исто време во текот на процесот на леење. Широко се користи за надворешна реклама, светлината кутии, ...
  Научи повеќе

  High definition A4 Pvc Binding Sheet - Acrylic...

 • Chinese Professional 1.5mm Pvc Lamination Sheet -
 0.25mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm Anti-Fog Face Mask Sheild Clear APET Sheet Pet Sheet – Huisu

  апликација

  1. PET е разградлив еколошки материјал за пакување. Нетоксичен, нема проблем за пакување храна. 2. Нема штета предизвикана од пакувањето 3. Лесно за обработка поради добра пластичност, ...
  Научи повеќе

  Chinese Professional 1.5mm Pvc Lamination Sheet...

 • Special Price for Pp Plastic Sheet -
 Transparent PET Sheet For Folding Box (APET / PETG/ GAG SHEET) – Huisu

  апликација

  ДЕТАЛИТЕ Големина на производот: лист или тек Формат кориснички Дебелина: 0.15-3.0mm Густина :: 1.35g / cm3 Боја: Проѕирна, Шарени според примерокот или со Pantone Површина: сјајни, мат Prouduct Р ...
  Научи повеќе

  Special Price for Pp Plastic Sheet - Transpare...

 • Best-Selling Pvc Corrugated Sheet -
 Acrylic – Huisu

  апликација

  Акрилик Отстрани лист акрилик Отстрани лист е направен од 100% суровина ПММА да се направи рамен заврши во исто време во текот на процесот на леење. Широко се користи за надворешна реклама, светлината кутии, ...
  Научи повеќе

  Best-Selling Pvc Corrugated Sheet - Acrylic ...

 • China Factory for Colourful Soft Pvc Film -
 0.25mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm Anti-Fog Face Mask Sheild Clear APET Sheet Pet Sheet – Huisu

  апликација

  1. PET е разградлив еколошки материјал за пакување. Нетоксичен, нема проблем за пакување храна. 2. Нема штета предизвикана од пакувањето 3. Лесно за обработка поради добра пластичност, ...
  Научи повеќе

  China Factory for Colourful Soft Pvc Film - 0....

 • Rapid Delivery for Pvc Clear Sheet For Windows -
 Die Cut Anti-Fog Pet Rigid Sheet for Face Shield – Huisu

  апликација

  Item PET Sheet Film Width Roll: 110-1280mm Sheet: 915*1220mm/1000*2000mm Thickness 0.15-3.0mm Density 1.37g/cm^3 Heat Resistance (Continuous) 115℃ Heat Resistance (Short) 160℃ ...
  Научи повеќе

  Rapid Delivery for Pvc Clear Sheet For Windows ...

 • Chinese wholesale Pvc Sheet Film -
 Transparent PET Sheet For Folding Box (APET / PETG/ GAG SHEET) – Huisu

  апликација

  ДЕТАЛИТЕ Големина на производот: лист или тек Формат кориснички Дебелина: 0.15-3.0mm Густина :: 1.35g / cm3 Боја: Проѕирна, Шарени според примерокот или со Pantone Површина: сјајни, мат Prouduct Р ...
  Научи повеќе

  Chinese wholesale Pvc Sheet Film - Transparent...

 • Wholesale China Clear Pvc Sheet Roll -
 PET – Huisu

  апликација

  Големина на деталите на производот: Формат на лист или ролна како прилагодена дебелина: 0,15-3,0 мм Густина :: 1,35 g / cm3 Боја: Транспарентна, шарена според примерокот или според Pantone Површина: сјајна, мат гордост ...
  Научи повеќе

  Wholesale China Clear Pvc Sheet Roll - PET ...

123Следна> >> Страница 1/3