Themeluar më shumë se 17

Themeluar më shumë se 17

Me 9 bimëve për të ofrojmë të gjitha llojet e mallrave plastike
Themeluar më shumë se 17

Themeluar më shumë se 17

Me 9 bimëve për të ofrojmë të gjitha llojet e mallrave plastike
Themeluar më shumë se 17

Themeluar më shumë se 17

Me 9 bimëve për të ofrojmë të gjitha llojet e mallrave plastike

Kategoritë e produkteve

Including PVC Rigid Clear Sheet, Pvc Flexible Plastic Sheet, PVC Gray Board, PVC White Sheet, PVC Card, PVC Foam Board, Acrylic Sheet, Self Adhesive Vinyl and Plastic Processed Products.
Grupi Changzhou HSQY plastike ka 17 vjet përvojë profesionale në ofrimin e PVC, PET, akrilik dhe produkte të tjera të ngjashme.
Grupi Changzhou HSQY plastike ka 17 vjet përvojë profesionale në ofrimin e PVC, PET, akrilik dhe produkte të tjera të ngjashme.
Ne kemi rreth 500 të punësuar, duke përfshirë 20 të shitjes stafit dhe 20 stafit teknik. Aftë në Anglisht, Spanjisht, japoneze dhe koreane, dhe mund të shërbejë tregjet e shumta.
Me më shumë se 300 klientëve me cilësi të afat-gjatë në më shumë se 40 vende në 5 kontinente, bazë të konsumatorëve është kryesisht në Evropë, Azi dhe Amerikën e Jugut.
Vlera e përgjithshme e eksportit është mbi 100 milionë dollarë amerikanë në vit dhe vëllimi i përgjithshëm vjetor i eksportit është mbi 1.000 kontejnerë.
 • 17Vite
  Grupi Changzhou HSQY plastike ka 17 vjet përvojë profesionale në ofrimin e PVC, PET, akrilik dhe produkte të tjera të ngjashme.
 • 09Fabrikat
  Grupi Changzhou HSQY plastike ka 17 vjet përvojë profesionale në ofrimin e PVC, PET, akrilik dhe produkte të tjera të ngjashme.
 • 500Punonjësit
  Ne kemi rreth 500 të punësuar, duke përfshirë 20 të shitjes stafit dhe 20 stafit teknik. Aftë në Anglisht, Spanjisht, japoneze dhe koreane, dhe mund të shërbejë tregjet e shumta.
 • 300Konsumatorët
  Me më shumë se 300 klientëve me cilësi të afat-gjatë në më shumë se 40 vende në 5 kontinente, bazë të konsumatorëve është kryesisht në Evropë, Azi dhe Amerikën e Jugut.
 • 1000Kuti
  Vlera e përgjithshme e eksportit është mbi 100 milionë dollarë amerikanë në vit dhe vëllimi i përgjithshëm vjetor i eksportit është mbi 1.000 kontejnerë.

FABRIKE TOUR

Fletë PVC ngurtë

Këto janë pajisjet për të bërë 3mm PVC Foam Bordi, 4x8 PVC shkumë fletë, 1mm PVC shkumë fletë PVC Foam fletë 4mm, 5mm PVC shkumë Sheet Bordi dhe fletë PVC Foam 12mm.

FABRIKE TOUR

Fletë PVC ngurtë

Këto janë pajisjet për të bërë 3mm PVC Foam Bordi, 4x8 PVC shkumë fletë, 1mm PVC shkumë fletë PVC Foam fletë 4mm, 5mm PVC shkumë Sheet Bordi dhe fletë PVC Foam 12mm.

FABRIKE TOUR

Fletë PVC ngurtë

Këto janë pajisjet për të bërë 3mm PVC Foam Bordi, 4x8 PVC shkumë fletë, 1mm PVC shkumë fletë PVC Foam fletë 4mm, 5mm PVC shkumë Sheet Bordi dhe fletë PVC Foam 12mm.
" Faleminderit per kohen tuaj! "
Mostra Acquisition / pyetje iu përgjigjur Na Kontaktoni