Film BOPET

Film BOPET

3547c74753156130d295ee14cf561396

Film BOPET
Filmi BOPET është një film poliestër që është bërë një film poliestër multifunksional duke shtrirë polietileni tereftalat (PET) në dy drejtimet e tij kryesore Film inxhinierik, filmi ka rezistencë të lartë në tërheqje, stabilitet kimik dhe dimensional, transparencë, reflektim, veti penguese të gazit dhe aromës. dhe izolim elektrik.

Filmi BOPET bën të mundur shumë aspekte të jetës sonë moderne duke ofruar funksione kyçe për tregjet përfundimtare si elektronika e konsumit, automobilat, energjia e gjelbër dhe pajisjet mjekësore.Megjithatë, deri më tani, përdorimi më i madh i filmit BOPET është në strukturat e paketimit fleksibël dhe karakteristikat e tij unike e bëjnë atë një shtyllë për ndërtimin e strukturave MLP (plastike me shumë shtresa) me performancë të lartë.Filmi BOPET ka efikasitet të jashtëzakonshëm të burimeve dhe peshë në tregun e paketimit fleksibël.Megjithëse filmi BOPET përbën vetëm 5-10% të vëllimit dhe peshës totale, performanca në përqindje e strukturave të paketimit që mbështeten në kombinimin unik të filmit BOPET është shumë më i lartë.Deri në 25% të paketimit përdor BOPET si një komponent kyç.

Fletë e ngurtë PET kundër gërvishtjeve

Pastroni rrotullat e fletëve PET

PVC Mat ATT ROLL

Përdorimi i filmit BOPET
Qellime te pergjithshme paketimi, si printimi, laminimi, alumini, veshja etj., perdoret kryesisht per qellime paketimi fleksibel. Filmi transparent BOPET përdoret kryesisht për: flluskë, kuti të palosshme, paketim, printim, bërjen e kartave, shirita të rangut të lartë dhe të mesëm. , etiketa, furnizime zyre, rreshtim jakë, elektronikë, izolim, printim qark fleksibël, mbrojtës ekrani, çelsat me membranë, filma Dritare, film printimi, bazë imponimi, letër vetëngjitëse fundore, veshje ngjitëse, veshje silikoni, copë litari motori, shirit kabllor, panel instrumentesh, izolim kondensator, film për pastrimin e mobiljeve, film dritare, printim dhe dekorim filmi mbrojtës me bojë, etj.

unnamed
unnamed (1)

Çfarë lloj filmi BOPET mund të bëni?
Produktet tona kryesore: film me vaj silikoni BOPET (film lëshimi), film i lehtë BOPET (film origjinal), film poliestër i zi BOPET, film difuzion BOPET, film mat BOPET, film poliestër blu BOPET, film poliestër i bardhë rezistent ndaj flakës BOPET, poliestër i tejdukshëm BOPET filmi, filmi poliestër mat BOPET, etj., përdoren gjerësisht në elektronikë, pajisje elektrike, pajisjet e transmetimit dhe transformimit të energjisë, materialet e paketimit.

Çfarë specifikimi mund të bëni për filmin BOPET?
Trashësia: 8-75μm
Gjerësia: 50-3000 mm
Diametri i rrotullës: 300mm-780mm
ID e bërthamës së letrës: 3 inç ose 6 inç
Specifikimet speciale mund të personalizohen

Karakteristikat e performancës
Transparencë e mirë, rrafshueshmëri e mirë e produktit, performancë e mirë përpunimi, tkurrje relativisht e vogël e nxehtësisë

unnamed (2)

Indeksi teknik

ARTIKU METODA E TESTIMIT NJËSIA VLERA STANDARD
TRASHËSIA DIN53370 μm 12
Devijimi mesatar i trashësisë ASTM D374 % +-
Rezistenca në tërheqje MD ASTMD882 Mpa 230
TD 240
Zgjatimi i thyerjes MD ASTMD882 % 120
TD 110
Tkurrja e nxehtësisë MD 150℃,30 min % 1.8
TD 0
Haze ASTM D1003 % 2.5
Shkëlqim ASTMD2457 % 130
Tensioni i lagështimit Ana e trajtuar ASTM D2578 Nm/m 52
Ana e patrajtuar 40

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë