Pse na zgjodhet ne

Pse na zgjodhet ne

Changzhou Huisu Qinye Plastic Group

VITE

Grupi Changzhou HSQY Plastic ka 13 vjet përvojë profesionale në ofrimin e PVC, PET, akrilik dhe produkteve të tjera të ngjashme.

PUNONJËSIT

Ne kemi rreth 500 punonjës, duke përfshirë 20 staf shitjesh dhe 20 staf teknik.Njohur në anglisht, spanjisht, japonisht dhe koreanisht dhe mund të shërbejë në shumë tregje.

KLIENTËT

Me më shumë se 300 klientë cilësorë afatgjatë në më shumë se 40 vende në 5 kontinente, baza e klientëve është kryesisht në Evropë, Azi dhe Amerikën e Jugut.

USD

Vlera totale e eksportit është mbi 100 milionë dollarë amerikanë në vit dhe vëllimi total vjetor i eksportit është mbi 1000 kontejnerë.

PËR NE

Changzhou Huisu Qinye Plastic Groupështë themeluar në vitin 2008, me12 fabrika për të ofruar të gjitha llojet e mallrave plastike, duke përfshirë fletën e pastër PVC të ngurtë, film fleksibël PVC, tabelë gri PVC, fletë të bardhë PVC, kartë PVC, pllakë shkumë PVC, fletë akrilike, panel udhëzues të dritës dhe produkte akrilike.Produktet tona PVC përdoren gjerësisht në paketime, shenja, dekorime dhe zona të tjera.Koncepti ynë për të marrë në konsideratë cilësinë dhe shërbimin janë po aq të rëndësishëm dhe performanca fiton besim nga klientët. Duke zgjedhur HSQY, ju merrni forcën dhe stabilitetin.Ne prodhojmë gamën më të gjerë të produkteve të industrisë dhe vazhdojmë të zhvillojmë teknologji, formulime dhe zgjidhje të reja.Reputacioni ynë për cilësinë, shërbimin doganor dhe mbështetjen teknike është i patejkalueshëm në industri.Ne vazhdimisht përpiqemi të avancojmë praktikat e qëndrueshme në tregjet që i shërbejmë.

FORCAT TONA

HSQY-36w

1. Changzhou Huisu Qinye Plastic Group është themeluar në vitin 2008, me 12 fabrika për të ofruar të gjitha llojet e mallrave plastike, duke përfshirë PVC PET PC ACRYLIC dhe produkte të tjera të ngjashme plastike.

HSQY-36

2. Aftësia e produktit: PVC 100 ton/ditë;PET 100 ton/ditë;Akrilik 50 ton/ditë;PC 25 ton/ditë.

HSQY-3

3. Ne kemi një ekip profesional shitjesh të përbërë nga grupe shumëgjuhëshe si anglisht, spanjisht, japonisht, koreanisht, rusisht etj... Është i përshtatshëm për t'u ofruar shërbime cilësore klientëve tanë në të gjithë botën.

HSQY-3d6w

4. Meqenëse kemi një zinxhir të fortë furnizimi, produktet plastike të përfunduara mund të personalizohen për klientët si ndarës tavoline akrilike, vitrinë PVC, karta studenti/bankë/klubi PVC etj...

RRUGA E ZHVILLIMIT

huisu-65

☆ Themeluar në janar 2008
☆ Zgjedhur si Drejtor i Përhershëm Anëtar i Shoqatës së E-biznesit të Dragon City në 2010
☆ Zgjedhur si Zëvendës President i Shoqatës së E-biznesit të Dragon City në 2014
☆Menaxheri i Përgjithshëm është i ftuar si profesor i Universitetit Changzhou në 2014
☆ Zgjedhur si FURNIZUES I AUDITUAR nga Made in China në 2015
☆ Zgjedhur si FURNIZUESI GOLD nga Alibaba në 2016
☆ Zgjedhur si ndikimi më i madh i furnizuesit nga TENDAO në 2019
☆ Zgjedhur si furnizuesi kryesor i Super Shtatorit nga Alibaba në 2020

KORPORATA VETËLORË

HSQY-36w45

Changzhou Huisu Qinye Plastic Group

HSQY-3645

Jiangsu JuMai New Material Co, Ltd

HSQY-364w

Jiangsu Jiujiu Material Technology Co., Ltd

HSQY-36w

Jin Cai Polymer Materials Science and Technology Co., Ltd

Changzhou Jin Cai Polymer Materials Science and Technology Co., LTD, është një prodhues profesional i materialit polimer, si p.sh. fletë PVC e ngurtë, film fleksibël PVC, pllakë shkumë PVC, pllaka të ngurtë PVC, fletë të ngurtë PET dhe fletë akrilike të derdhur.Ato përdoren gjerësisht në Paketa, Shenja, Reklamë, Printime, Ndërtim e kështu me radhë. Koncepti ynë për të marrë në konsideratë cilësinë dhe shërbimin është njëlloj importi dhe performanca fiton besim nga klientët. Duke zgjedhur JIN CAI Polimer Materials Science and Technology Co., LTD, ju merrni forcën dhe stabilitetin.Ne prodhojmë gamën më të gjerë të produkteve dhe vazhdojmë të zhvillojmë teknologji, formulime dhe zgjidhje të reja.Reputacioni ynë për cilësinë, shërbimin ndaj klientit dhe mbështetjen teknike është i patejkalueshëm në industri.Ne vazhdimisht përpiqemi të avancojmë praktika të qëndrueshme në tregjet që i shërbejmë.

KULTURA HUISU

Misioni:

Për t'u ofruar klientëve materiale plastike me çmimin dhe cilësinë më të mirë

Vizioni:

Për të qenë lider global në eksportet e fletëve plastike dhe filmave

Vlerat:

Përgjegjësia ● Puna ekipore ● Përqafimi i ndryshimit ● I përkushtuar dhe i pasionuar ● Efikasitet dhe përsosmëri e lartë ● Jetoni seriozisht, punoni me lumturi

CERTIFIKATA

8d9d4c2fa
3abf471ca
0153c3d0a
38a0b923a
3fee5164a
4999bce4a
6fa04b57a
79a2f3e7a
a700cfa4a

EKSPOZITA

Ne morëm pjesë SIGNCHINA 2019 në Shanghai në lidhje me kombinimin e printerëve të formatit të brendshëm dhe të jashtëm, gdhendjeve, pajisjeve ekspozuese dhe ekspozuese, si dhe ekraneve LED, komponentëve dhe ndriçimit në një platformë të vetme gjithëpërfshirëse ndihmuese për industrinë e shenjave Ne morëm pjesë në FESPA 2019 në Meksikë rreth Printime dixhitale dhe tekstile Ne morëm pjesë në shfaqjen e shenjave dhe shfaqjes së Tokios 2019 në Japoni në lidhje me reklamat në natyrë, dixhitale dhe printime.

1
2019.3
9
4
3
12
11
2
8
14
7
10

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë