PVC SHEET

LEMBAR PVC

PET SHEET

LEMARAN PET

FACTORY SHOW

PABRIK témbongkeun

HSQY TEAM

TIM HSQY

Kategori produk

Grup Plastik HSQY nawiskeun sagala jinis barang Plastik, kalebet PVC Rigid Clear Sheet, PVC Flexible Film, PVC Gray Board, PVC White Sheet, PVC Card,

PVC Foam Board, lambaran akrilik, Panel Guide Lampu jeung Produk Acrylic.

  • wholesale PVC rigid clear sheet price

    Aplikasi

    Ukuran: 700 * 1000mm, 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm atanapi Ketebalan ngaropéa: 0.21-6.5mm Kapadetan: 1.36g / cm3 Warna: transparan alami, transparan sareng warna biru Permukaan: herang / glossyProuduct Range (Dihasilkeun ...
    Diajar deui

    borongan PVC harga lambar jelas kaku

  • wholesale PVC Foam board price

    Aplikasi

    Model: PVC Foam Board Brand: HSQY Code: PVC Foam Board-01 Kandel: 1-20mm Ukuran: 1220 * 2440mm atanapi ngaropéa Pedaran Produk Inpormasi Perusahaan Pedaran Produk Papan busa PVC ringan, rig...
    Diajar deui

    harga borongan PVC Foam dewan

  • wholesale PVC flexible plastic sheet price

    Aplikasi

    Ngaran Clear Transparan PVC Soft Film Bahan 100% bahan parawan Ukuran Dina Roll Width Ti 50mm-2300mm Kandelna 0.05mm-12mm Density 1.28-1.40 g/cm3 Surface Glossy/Matt/Pola pikeun milih...
    Diajar deui

    borongan PVC harga lambar palastik fléksibel

  • wholesal Clear PET sheet roll price

    Aplikasi

    Item PET Lambaran Film Width Roll: 110-1280mm Lambaran: 915 * 1220mm / 1000 * 2000mm Kandelna 0.15-3.0mm Density 1.37g / cm ^ 3 Résistansi Panas (Terus) 115 ℃ Résistansi Panas ...
    Diajar deui

    grosir Clear PET lambar roll harga

  • wholesale Anti-Scratch PET Rigid Sheet price

    Aplikasi

    Anti Gores PET (poliétilén terephthalate) bahan lambar kaku nyaéta bahan bungkusan ramah lingkungan anyar, bulu luster luhur, transparansi tinggi, résistansi panghalang alus, sarta fragran ...
    Diajar deui

    harga grosir Anti scratch pepet lambar kaku

  • wholesale PETG plastic sheet price

    Aplikasi

    PETG lambar plastik Bahan: petg Tipe: Extrusion Film Kandel: 0.20mm mun 6.0mm Core diaméterna: 3 ″ Warna: Transparan Surface: Gloosy Max Width: 2300 mm Packing: Kraft kertas + P ...
    Diajar deui

    borongan harga lambar plastik PETG

  • wholesale Acrylic Sheets price

    Aplikasi

    Acrylic Clear Sheet Acrylic Clear Sheet dijieun ku 100% PMMA bahan baku sangkan datar rengse dina waktos anu sareng salila prosés Casting.Loba dipaké pikeun iklan outdoor, kotak lampu, ...
    Diajar deui

    harga grosir lembaran akrilik

  • wholesale PMMA acrylic sheet price

    Aplikasi

    PMMA - Polymethyl methacrylate (acrylic, plexi plate, acrylic, stiplex, plexiglass) nyaéta termoplastik kaku, transparan, kalayan transmisi cahaya anu luhur (sakitar 93%).Éta 2 kali langkung hampang tibatan ...
    Diajar deui

    harga lambar akrilik PMMA borongan

  • Plastic processed products

    Aplikasi

    Acrylic berwarna SheetAcrylic berwarna Lambaran dijieun ku 100% PMMA bahan baku sangkan datar rengse dina waktos anu sareng salila prosés Casting.Loba dipaké pikeun iklan outdoor, kotak lampu ...
    Diajar deui

    Produk olahan plastik

Changzhou Huisu Qinye Plastic Group has been established more than 10+ years, with over 15 plants to offer all kinds of plastic goods,such as PVC, PET,Acrylic and other plastic products.
HSQY Palstic Group has rich professional experience in export trade and has exported PVC, PET and other related plastic products to more than 100 countries.
With more than 1000+ long-term customers worldwide,our main markets are mainly in Europe, Southeast Asia and South America. Our concept of considering both quality and service are equally important and performance gain trust from customers.
Through HSQY Plastics Group's excellent sales team and thoughtful and comprehensive communication with overseas customers, our annual export sales have exceeded $50 million and are still growing year by year.
HSQY Plastics Group has more than 15 partner factories, with each production line' capacity being more than 500 tons per month - a perfect supply chain to ensure that every shipment from our customers is shipped quickly and on time.
  • 10+Mangtaun-taun
    Changzhou Huisu Qinye Plastic Group parantos diadegkeun langkung ti 10+ taun, kalayan langkung ti 15 pepelakan nawiskeun sagala jinis barang plastik, sapertos PVC, PET, Acrylic sareng produk plastik sanésna.
  • 100+Nagara Ékspor
    HSQY Palstic Grup boga pangalaman profésional euyeub dina perdagangan ékspor sarta geus diékspor PVC, pepet jeung produk palastik patali séjén pikeun leuwih ti 100 nagara.
  • 1K+Palanggan
    Kalawan leuwih ti 1000+ konsumén jangka panjang di sakuliah dunya, pasar utama urang utamana di Éropa, Asia Tenggara jeung Amérika Kidul.Konsép urang mertimbangkeun duanana kualitas sarta jasa anu sarua penting jeung kinerja meunang kapercayaan ti konsumén.
  • 50J+USD
    Ngaliwatan tim jualan unggulan HSQY Plastics Grup sarta komunikasi wijaksana tur komprehensif jeung konsumén luar negeri, jualan ékspor taunan urang geus ngaleuwihan $50 juta sarta masih tumuwuh taun ka taun.
  • 500+Ton
    HSQY Plastics Group gaduh langkung ti 15 pabrik pasangan, kalayan kapasitas masing-masing jalur produksi langkung ti 500 ton per bulan - ranté suplai anu sampurna pikeun mastikeun yén unggal kiriman ti para nasabah kami dikirimkeun gancang sareng tepat waktu.

WISATA PABRIK

PVC pilem Natal

HSQY Plastik Grup boga equipments profésional pikeun rancang misah kaku PVC pilem-utamana dipaké pikeun daun tangkal Natal jieunan atawa pager.Nyadiakeun ODM jasa-lebar, ketebalan sarta embossing pilem bisa ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '.HSQY Plastik Grup geus komitmen ka supplying PVC pilem ka konsumén kalawan kualitas luhur jeung harga lumrah.

WISATA PABRIK

Lambaran akrilik

Cast Acrylic Sheet / Board dijieunna tina métil méthacrylate (MMA) salaku bahan baku.Dina prosés produksi plat, produk ieu ngaliwatan tuang bentuk, lajeng cooling final.Lambaran akrilik nyaéta awak tunggal dina kapang khusus pikeun polimérisasi bulk sareng piring kaca organik.Éta tiasa dilakukeun tanpa warna, warna transparan, atanapi piring PMMA opaque.

WISATA PABRIK

PVC Kaku Lambaran

Prosés utama PVC transparan lambar kaku téh Tonjolan na calendering, nu loba dipaké dina percetakan, molotok, bungkusan, percetakan offset jeung industri iklan.Gumantung kana prosés manufaktur, ketebalan nyaeta 0.21-6.5mm, atawa 0.03-1mm.Kaseueuran lebar lambaran PVC kirang ti 1300mm.Lembar PVC bisa dipaké pikeun nyieun kartu PVC, lambar kap lampu, panutup siling, lambar alat tulis jeung lambar ubar.

WISATA PABRIK

Lembaran PET

PET mangrupakeun bahan bungkusan ramah lingkungan degradable.Non-toksik, teu aya masalah pikeun bungkusan dahareun.Henteu aya karusakan anu disababkeun ku bungkusan.Gampang pikeun ngolah alatan plasticity alus, nu cocog pikeun paeh-motong, vakum ngabentuk, sarta tilepan.PET tiasa dibungkus sareng dikirimkeun dina bentuk lembaran atanapi gulungan.plasticity alus, processing gampang, cocog pikeun motong paeh, vakum ngabentuk jeung tilepan.Kisaran ketebalan nyaéta 0.15mm-3.0mm, rentang lebar 110mm-1280mm, sareng rentang dénsitas 1.33-1.35g/cm³.Warnana tiasa disaluyukeun dumasar kana sampel, sareng permukaanna tiasa herang atanapi matte.
"Hatur nuhun pikeun waktos anjeun!"
Sampel Akuisisi / Ngajawab Soal Taros Kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami