Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

Kalayan 12 Tutuwuhan Pikeun Nawiskeun Sadayana Rupa Barang Plastik
Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

Kalayan 12 Tutuwuhan Pikeun Nawiskeun Sadayana Rupa Barang Plastik
Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

Kalawan 9 Tutuwuhan nawarkeun sagala jinis Barang Plastik

Categories produk

Kaasup lambar jelas kaku kaku PVC, papan bentuk PVC, lambar palastik fléksibel PVC, gulungan lambar PET jelas, anti karat PET lambar kaku,

Lambar plastik PETG, lambar akrilik, lambar akrilik PMMA china, vinil perekat diri sareng produk olahan plastik.

  • Kaasup lambar jelas kaku PVC

    aplikasi

    Ukuran: 700 * 1000mm, 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm atawa ngaropéa ketebalan: 0.21-6.5mm Density: 1.36g / cm3 Warna: alam transparan, transparan jeung bulao tint Surface: herang / glossyProuduct Range (dihasilkeun ...
    Diajar deui

    Kaasup lambar jelas kaku PVC

  • formulir dewan PVC

    aplikasi

    Model: PVC Foam Board Brand: HSQY Code: PVC Foam Board-01 Kandel: 1-20mm Ukuran: 1220 * 2440mm atanapi khusus Produk Deskripsi Informasi Perusahaan Deskripsi Produk Deskripsi papan busa PVC ringan, rig ...
    Diajar deui

    formulir dewan PVC

  • Lambaran plastik fléksibel PVC

    aplikasi

    Name Clear Transparent PVC Soft Film Material 100% virgin material Size In Roll Width From 50mm-2300mm Thickness 0.05mm-12mm Density 1.28-1.40 g/cm3 Surface Glossy/Matt/Patterns to cho...
    Diajar deui

    Lambaran plastik fléksibel PVC

  • Gulung lambar PET jelas

    aplikasi

    Item PET Sheet Film Width Roll: 110-1280mm Sheet: 915*1220mm/1000*2000mm Thickness 0.15-3.0mm Density 1.37g/cm^3 Heat Resistance (Continuous) 115℃ Heat Resistance ...
    Diajar deui

    Gulung lambar PET jelas

  • Anti Lambaran PET Lembar kaku

    aplikasi

    Anti-Gores PET (poliétilén terephthalate) bahan lambar kaku mangrupikeun bahan pengemasan anu ramah lingkungan, feathering luster tinggi, transparansi tinggi, résistansi panghalang anu saé, sareng fragran ...
    Diajar deui

    Anti Lambaran PET Lembar kaku

  • Lambaran plastik PETG

    aplikasi

    PETG plastic sheet Material: petg Type: Extrusion Film Thickness: 0.20mm to 6.0mm Core Diameter: 3″ Color: Transparent Surface: Gloosy Max Width: 2300 mm Packing: Kraft paper+P...
    Diajar deui

    Lambaran plastik PETG

  • Lambaran akrilik

    aplikasi

    Acrylic Hapus Lambaran acrylic Hapus Lambaran dijieun ku 100% PMMA bahan baku nyieun datar rengse dina waktos anu sareng salila prosés tina Casting. Loba dipaké pikeun iklan outdoor, buleud lampu, ...
    Diajar deui

    Lambaran akrilik

  • Lambar akrilik PMMA Cina

    aplikasi

    PMMA - Polymethyl methacrylate (acrylic, plate plexi, acrylic, stiplex, plexiglass) mangrupikeun thermoplastic kaku, transparan, kalayan transmisi cahaya tinggi (sakitar 93%). Nyaéta 2 kali langkung énténg ti ...
    Diajar deui

    Lambar akrilik PMMA Cina

  • Produk olahan plastik

    aplikasi

    Acrylic berwarna SheetAcrylic berwarna Lambaran dijieun ku 100% PMMA bahan baku nyieun datar rengse dina waktos anu sareng salila prosés tina Casting. Loba dipaké pikeun iklan outdoor, buleud lampu ...
    Diajar deui

    Produk olahan plastik

grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
Simkuring boga kira 500 pagawé, kaasup staf 20 jualan jeung 20 staf teknis.  Pinter dina basa Inggris, Spanyol, Jepang jeung Korea, sarta bisa ngawula sababaraha pasar.
Kalawan leuwih ti 300 konsumén kualitas jangka panjang dina leuwih ti 40 nagara di 5 benua, di basa customer is utamana di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul.
Nilai ékspor total leuwih 100 juta dollar AS per taun sarta total volume ékspor taunan téh leuwih 1.000 peti.
  • 17Taun
    grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
  • 09Kilang kitu
    grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
  • 500pagawé
    Simkuring boga kira 500 pagawé, kaasup staf 20 jualan jeung 20 staf teknis. Pinter dina basa Inggris, Spanyol, Jepang jeung Korea, sarta bisa ngawula sababaraha pasar.
  • 300Konsumén
    Kalawan leuwih ti 300 konsumén kualitas jangka panjang dina leuwih ti 40 nagara di 5 benua, di basa customer is utamana di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul.
  • 1000Buleud
    Nilai ékspor total leuwih 100 juta dollar AS per taun sarta total volume ékspor taunan téh leuwih 1.000 peti.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.
"Hatur nuhun waktos anjeun!"
Sampel akuisisi / Patarosan Ngawalon Taros Kami