Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

Kalawan 9 Tutuwuhan nawarkeun sagala jinis Barang Plastik

Categories produk

Including PVC Rigid Clear Sheet, Pvc Flexible Plastic Sheet, PVC Gray Board, PVC White Sheet, PVC Card, PVC Foam Board, Acrylic Sheet, Self Adhesive Vinyl and Plastic Processed Products.
grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
Simkuring boga kira 500 pagawé, kaasup staf 20 jualan jeung 20 staf teknis.  Pinter dina basa Inggris, Spanyol, Jepang jeung Korea, sarta bisa ngawula sababaraha pasar.
Kalawan leuwih ti 300 konsumén kualitas jangka panjang dina leuwih ti 40 nagara di 5 benua, di basa customer is utamana di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul.
Nilai ékspor total leuwih 100 juta dollar AS per taun sarta total volume ékspor taunan téh leuwih 1.000 peti.
  • 17Taun
    grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
  • 09Kilang kitu
    grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
  • 500pagawé
    Simkuring boga kira 500 pagawé, kaasup staf 20 jualan jeung 20 staf teknis. Pinter dina basa Inggris, Spanyol, Jepang jeung Korea, sarta bisa ngawula sababaraha pasar.
  • 300Konsumén
    Kalawan leuwih ti 300 konsumén kualitas jangka panjang dina leuwih ti 40 nagara di 5 benua, di basa customer is utamana di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul.
  • 1000Buleud
    Nilai ékspor total leuwih 100 juta dollar AS per taun sarta total volume ékspor taunan téh leuwih 1.000 peti.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.
"Hatur nuhun waktos anjeun!"
Sampel akuisisi / Patarosan Ngawalon Taros Kami