Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

With 12 Plants To Offer All Kinds Of Plastic Goods
Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

With 12 Plants To Offer All Kinds Of Plastic Goods
Ngadegkeun leuwih ti 17

Ngadegkeun leuwih ti 17

With 12 Plants To Offer All Kinds Of Plastic Goods

Categories produk

Including PVC Rigid Clear Sheet, Pvc Flexible Plastic Sheet, PVC Gray Board, PVC White Sheet, PVC Card, PVC Foam Board, Acrylic Sheet, Self Adhesive Vinyl and Plastic Processed Products.
  • Transparent  PET Material Protective Plastic Face Shield Masks-HSQY PLASTIC GROUP

    aplikasi

    Product name Plastic protective face shield Size 32*19cm Material PET, High transmittance Foam 3. 5cm thickness, High elastic sponge, 100% fresh material Certificate TUV, CE, Certifi...
    Diajar deui

    Plastik piaraan Bahan Pelindung Plastik Fa ...

  • China Colored Acrylic Sheet | HSQY PLASTIC GROUP

    aplikasi

    Acrylic berwarna SheetAcrylic berwarna Lambaran dijieun ku 100% PMMA bahan baku nyieun datar rengse dina waktos anu sareng salila prosés tina Casting. Loba dipaké pikeun iklan outdoor, buleud lampu ...
    Diajar deui

    China Colored Acrylic Sheet | HSQY PLASTIC GROUP

  • White PVC Foam Board Cut To Size – HSQY PLASTIC GROUP

    aplikasi

    PVC Celuka Foam Sheet Performance description: TESTING ITEM UNIT TESTING RESULT DENSITY G/CM3 0.45-1.05 TENSILE STRENGTH MPA 12-20 BENDING INTENSITY MPA 12-18 BENDING ELASTICITY MODULUS ...
    Diajar deui

    White PVC Foam Board Cut To Size – HSQY P...

  • Transparent PET Sheet  For Folding Box

    aplikasi

    Product Detail Size : Sheet or Roll Format As Customized Thickness:0.15-3.0mm Density::1.35g/cm3 Color : Transparent,Colorful According to sample or by Pantone Surface:glossy , Matte Prouduct Range...
    Diajar deui

    Transparent PET Sheet For Folding Box

  • Studi Film Paket PVC Pikeun Pharmaceutical

    aplikasi

    PVC RIGID FILM FOR MEDICAL PACKAGE  SIZE BY ROLL  WIDTH 50–1500 MM  THICKNESS  BY SHEET    0.2–0.8 MM DENSITY   1.36 COLOR   VARIOUS NAME OF INDEX  UNIT  INDEX  DENSITY  G/CM3  1.36 ...
    Diajar deui

    Studi Film Paket PVC Pikeun Pharmaceutical

  • PVC Lambaran Pikeun tilepan Box

    aplikasi

    PVC kaku Ukuran Board ku lambar: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm, 700 * 1000mm Ukuran ku roll: 500-1500mm ketebalan: 0.20-6.5mm Density: 1.36-1.38g / cm3 Warna: jelas, Surface transparan: herang / herang Prouduct lumpat ...
    Diajar deui

    PVC Lambaran Pikeun tilepan Box

grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
Simkuring boga kira 500 pagawé, kaasup staf 20 jualan jeung 20 staf teknis.  Pinter dina basa Inggris, Spanyol, Jepang jeung Korea, sarta bisa ngawula sababaraha pasar.
Kalawan leuwih ti 300 konsumén kualitas jangka panjang dina leuwih ti 40 nagara di 5 benua, di basa customer is utamana di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul.
Nilai ékspor total leuwih 100 juta dollar AS per taun sarta total volume ékspor taunan téh leuwih 1.000 peti.
  • 17Taun
    grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
  • 09Kilang kitu
    grup Changzhou HSQY Plastik boga 17 taun pangalaman profésional dina méré PVC, pepet, acrylic jeung produk patali lianna.
  • 500pagawé
    Simkuring boga kira 500 pagawé, kaasup staf 20 jualan jeung 20 staf teknis. Pinter dina basa Inggris, Spanyol, Jepang jeung Korea, sarta bisa ngawula sababaraha pasar.
  • 300Konsumén
    Kalawan leuwih ti 300 konsumén kualitas jangka panjang dina leuwih ti 40 nagara di 5 benua, di basa customer is utamana di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul.
  • 1000Buleud
    Nilai ékspor total leuwih 100 juta dollar AS per taun sarta total volume ékspor taunan téh leuwih 1.000 peti.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

pabrik wisata

PVC Lambaran kaku

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.
"Hatur nuhun waktos anjeun!"
Sampel akuisisi / Patarosan Ngawalon Taros Kami