BOPET Pilem

BOPET Pilem

3547c74753156130d295ee14cf561396

BOPET Pilem
pilem BOPET nyaéta pilem poliéster anu dijieun kana pilem poliéster multifungsi ku manjang poliétilén terephthalate (PET) dina dua arah utama pilem Téknik na, pilem ngabogaan kakuatan tensile tinggi, kimia jeung stabilitas dimensi, transparansi, reflectivity, gas jeung sipat panghalang aroma. jeung insulasi listrik.

Film BOPET ngajantenkeun seueur aspék kahirupan modéren urang ku nyayogikeun fungsi konci pikeun pasar akhir sapertos éléktronika konsumen, mobil, énergi héjo, sareng alat médis.Sanajan kitu, sajauh ieu, pamakéan pangbadagna pilem BOPET aya dina struktur bungkusan fléksibel, sarta ciri unik na ngajadikeun eta pilar pikeun pangwangunan struktur MLP (multi-lapisan plastik) kinerja tinggi.Film BOPET gaduh efisiensi sumberdaya anu luar biasa sareng beurat dina pasar bungkusan fléksibel.Sanaos pilem BOPET ngan ukur 5-10% tina total volume sareng beurat, persentase kinerja struktur bungkusan anu ngandelkeun kombinasi unik pilem BOPET langkung luhur.Nepi ka 25% bungkusan nganggo BOPET salaku komponén konci.

Anti Gores PET Lambaran Kaku

Gulungan lembar PET jelas

PVC Matt ATT ngagugulung

Pamakéan pilem BOPET
Tujuan bungkusan umum, kayaning percetakan, laminating, aluminizing, palapis, jsb, utamana dipaké pikeun bungkusan fléksibel purposes.Transparent BOPET pilem utamana dipaké pikeun: molotok, kotak tilepan, bungkusan, percetakan, pembuatan kartu, tinggi jeung pertengahan rentang kasét , labél, suplai kantor, lapisan kerah, éléktronika, insulasi, percetakan circuit fléksibel, screensaver tampilan, saklar mémbran, pilem Jandela, pilem percetakan, base imposition, kertas handap timer napel, palapis lem, palapis silikon, gasket motor, pita kabel, panel instrumen, insulasi kapasitor, pilem peeling jati, pilem jandela, pilem pelindung percetakan inkjet jeung hiasan, jsb

unnamed
unnamed (1)

Naon jenis pilem BOPET anjeun tiasa ngalakukeun?
Produk utama kami: pilem minyak silikon BOPET (pilem pelepasan), pilem lampu BOPET (pilem aslina), pilem poliéster hideung BOPET, pilem difusi BOPET, pilem matte BOPET, pilem poliéster biru BOPET, pilem poliéster bodas tahan seuneu BOPET, poliéster tembus BOPET pilem, BOPET matt pilem poliéster, jsb, anu loba dipaké dina éléktronika, panerapan listrik, transmisi kakuatan sarta alat transformasi, bahan bungkusan.

spésifikasi naon anjeun tiasa ngalakukeun tina pilem BOPET?
Ketebalan: 8-75μm
rubak: 50-3000mm
Roll diaméterna: 300mm-780mm
Paper Core ID: 3 inci atawa 6 inci
spésifikasi husus bisa ngaropéa

ciri kinerja
Transparansi alus, flatness produk alus, kinerja processing alus, shrinkage panas relatif leutik

unnamed (2)

Indéks teknis

ITEM METODE UJI UNIT NILAI STANDAR
KETEPATAN DIN53370 μm 12
simpangan ketebalan rata ASTM D374 % +-
Kakuatan regangan MD ASTMD882 Mpa 230
TD 240
Megatkeun Elangation MD ASTMD882 % 120
TD 110
Nyusut Panas MD 150℃,30 mnt % 1.8
TD 0
Halimun ASTM D1003 % 2.5
herang ASTMD2457 % 130
Tegangan baseuh Diperlakukeun Sisi ASTM D2578 Nm/m 52
Sisi anu teu dirawat 40

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami