Produk

Produk

  • PVC Rigid Clear Film in Roll

    Aplikasi

    PVC Rigid Clear Film dina Roll Ukuran dina Roll : Lebar < = 1500mm Kandelna: 0.03–1.2 mm Kapadetan: 1.37 g/cm3 Warna: transparan Beungeut: herang/glossyProduk Range: UKURAN DEUI ROLL WIDTH<=1500MM ...
    Diajar deui

    PVC Kaku Jelas Film di Roll

  • wholesale Grain Glossy Clear PVC Sheet price

    Aplikasi

    PVC kaku lembar jelas (grain / herang) Ukuran ku lambar: 700 * 1000mm, 915 * 1530mm, 915 * 1220MM atawa ngaropéa Ukuran ku roll: 500-1500mm Kandel: 0,3-1,5 mm Density:: 133/cm3. Permukaan Jelas: O...
    Diajar deui

    borongan sisikian herang jelas PVC harga Lambaran

  • Frost Clear PVC Sheet

    Aplikasi

    Frost Hapus PVC Lambaran Ukuran: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm atanapi ketebalan ngaropéa: 0.21-1.5mm Density:: 1.33g / cm3-1.34g.cm ^ 3 Warna: transparan alam, transparan jeung bulao tint Surface: Matt / MattProu. ..
    Diajar deui

    Frost Jelas PVC Lambaran

  • wholesale PVC Film For Lampshade price

    Aplikasi

    PVC Kap Lampu Film Ukuran ku roll: Lebar <=1500 mm (permukaan matt) Lebar<= 1300 mm (séréal sufrace) Kandel: 0.3mm / 0.4mm / 0.5mm Density:: 1.42 g/cm^3 Warna: bodas / creamy bodas / krim...
    Diajar deui

    borongan PVC Film Pikeun harga kap lampu

  • wholesale PVC Film For Christmas Tree price

    Aplikasi

    Pilem PVC pikeun tangkal natal SIZE ku roll rubak 10-800mm ketebalan ku lambar 0.05-0.15mm warna Héjo poék, Héjo lampu, konéng jeung saterusna ngaran indéks unit indéks tensile-kakuatan ...
    Diajar deui

    borongan PVC Film Pikeun harga Tangkal Natal

  • wholesale Colored pvc Sheet price

    Aplikasi

    PVC berwarna lambar ukuran ku lambar 900 * 1200mm, 1220 * 2440mm ketebalan ku lambar 0.175-1.0mm kapadetan 1.32-1.34 warna rupa-rupa ngaran unit indéks tensile-kakuatan IM ... MPA > 52
    Diajar deui

    borongan berwarna pvc harga Lambaran

  • wholesale PVC Grey Board price

    Aplikasi

    PVC papan abu kaku SIZE ku lambar 1220 * 2440MM, 1000 * 2000MM, 1300 * 2000 KETETULANGAN ku lambar 1.0-40 MM kapadetan 1.5 G / CM ^ 3 COLOR LIGHT GRAY, poék kulawu, INDEX BLACK NAME.
    Diajar deui

    harga borongan PVC Gray Board

  • wholesale pvc green film price

    Aplikasi

    PVC Film Héjo Pikeun Jukut jieunan Kandelna 0.05 -0.20mm Warna lampu héjo poék héjo bodas coklat bulao, koneng, pink, kulawu jsb Emboss 002, 003 Lebar umum 15mm-700mm Lebar Max 1200mm...
    Diajar deui

    harga borongan pvc pilem héjo

  • wholesale PVC Matt sheet for the reforming price

    Aplikasi

    hickness 0.1-3mm lebar max 1300mm panjang lambar: dina 5M;roll: dénsitas ngaropéa 1.37g / cm³ lalawanan panas (kontinyu) 115 ℃ lalawanan panas (pondok) 160 ℃ laju Bibulous (23 ℃ cai ...
    Diajar deui

    borongan PVC Matt lambar pikeun harga reforming

  • wholesale PVC flexible plastic sheet price

    Aplikasi

    Ngaran Clear Transparan PVC Soft Film Bahan 100% bahan parawan Ukuran Dina Roll Width Ti 50mm-2300mm Kandelna 0.05mm-12mm Density 1.28-1.40 g/cm3 Surface Glo...
    Diajar deui

    borongan PVC harga lambar palastik fléksibel

  • wholesale PVC Foam board price

    Aplikasi

    Model: PVC Foam Board Brand: HSQY Code: PVC Foam Board-01 Kandel: 1-20mm Ukuran: 1220 * 2440mm atanapi ngaropéa Pedaran Produk Inpormasi Perusahaan Pedaran Produk Papan busa PVC ringan, rig...
    Diajar deui

    harga borongan PVC Foam dewan

  • Anti-fog coating face shield

    Aplikasi

    1.PET mangrupakeun bahan bungkusan ramah lingkungan degradable.Non-toksik, teu aya masalah pikeun bungkusan dahareun.2.There henteu ruksakna acused of packing 3.Easy pikeun ngolah alatan plasticity alus, whi ...
    Diajar deui

    Anti-kabut palapis beungeut tameng

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami