produk

produk

  • customized calendered UV resistant matt flexible soft film roll

    aplikasi

    Name Clear Transparent PVC Soft Film Material  100% virgin material Size In Roll Width From 50mm-2300mm Thickness 0.05mm-12mm Density 1.28-1.40 g/cm3 Surface Glossy/Matt/Patterns to ch...
    Diajar deui

    customized calendered UV resistant matt flexibl...

  • Lambar akrilik PMMA Cina

    aplikasi

    PMMA - Polymethyl methacrylate (acrylic, plate plexi, acrylic, stiplex, plexiglass) mangrupikeun thermoplastic kaku, transparan, kalayan transmisi cahaya tinggi (sakitar 93%). Nyaéta 2 kali langkung énténg ti ...
    Diajar deui

    Lambar akrilik PMMA Cina

  • Lambaran plastik PETG

    aplikasi

    PETG plastic sheet Material: petg Type: Extrusion Film Thickness: 0.20mm to 6.0mm Core Diameter: 3″ Color: Transparent Surface: Gloosy Max Width: 2300 mm Pack...
    Diajar deui

    Lambaran plastik PETG

  • Anti Lambaran PET Lembar kaku

    aplikasi

    Anti-Gores PET (poliétilén terephthalate) bahan lambar kaku mangrupikeun bahan pengemasan anu ramah lingkungan, feathering luster tinggi, transparansi tinggi, résistansi panghalang anu saé, sareng fragran ...
    Diajar deui

    Anti Lambaran PET Lembar kaku

  • Lambaran plastik fléksibel PVC

    aplikasi

    Name Clear Transparent PVC Soft Film Material 100% virgin material Size In Roll Width From 50mm-2300mm Thickness 0.05mm-12mm Density 1.28-1.40 g/cm3 Surface Glo...
    Diajar deui

    Lambaran plastik fléksibel PVC

  • Kaasup lambar jelas kaku PVC

    aplikasi

    Ukuran: 700 * 1000mm, 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm atanapi Kandas khusus: 0.21-6.5mm Density: 1.36g / cm3 Warna: alami transparan, transparan sareng biru biru Permukaan: herang / herangProuduct Range (Prod ...
    Diajar deui

    Kaasup lambar jelas kaku PVC

  • Transparan pepet Lambaran Pikeun vakum Ngabentuk (APET / PETG / banyol lambar)

    aplikasi

    Ukuran Detil Produk: Lambaran atanapi Format Gulung Salaku Kandel Anu Diseselikeun: 0.15-3.0mm Density :: 1.35g / cm3 Warna: Transparan, Warni Numutkeun sampel atanapi ku Pantone Surface: herang, Matte Proudu ...
    Diajar deui

    Transparan pepet Lambaran Pikeun vakum Ngabentuk (kunyuk ...

  • Ira / Ngabogaan Lambaran Hapus PVC

    aplikasi

    PVC kaku jelas lambar (gandum / herang) Ukuran ku lambar: 700 * 1000mm, 915 * 1530mm, 915 * 1220MM atanapi Ukuran ngaropéa ku roll: 500-1500mm ketebalan: 0.3-1.5 mm Density :: 133-1.34g / cm3 Warna: jelas Surface: O ...
    Diajar deui

    Ira / Ngabogaan Lambaran Hapus PVC

  • PVC kaku Hapus Film di Roll

    aplikasi

    PVC Rigid Clear Film In Roll Size in Roll : Width < = 1500mm Thickness:0.03–1.2 mm Density:1.37 g/cm3 Color: transparent Surface:glossy/glossyProuduct Range: SIZE BY ROLL   WIDTH<=1500MM ...
    Diajar deui

    PVC kaku Hapus Film di Roll

  • Ibun Hapus PVC Lambaran

    aplikasi

    Frost Clear PVC Sheet Size: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm or Customized Thickness: 0.21-1.5mm Density :: 1.33g / cm3-1.34g.cm ^ 3 Colour: natural transparent, transparent with blue tint Surface: Matt / Matt. ..
    Diajar deui

    Ibun Hapus PVC Lambaran

  • Laminated PET+PE sheet for food packaging blister

    aplikasi

    Laminated PET+PE sheet Material: PET/PE Type: Extrusion Film Thickness: 3MM Color: Transparent Surface: Gloosy Max Width: 1200mm Packing: Kraft paper+Pallet S...
    Diajar deui

    Laminated PET+PE sheet for food packaging blister

  • PVC kaku Lambaran transparan jeung Boh Masking

    aplikasi

    Ukuran Board kaku PVC ku lambaran lambar: 915 * 1830mm, 1220 * 2440mm, 700 * 1000mm Ukuran ku gulung: 500-1500mm Kandel: 0.20-6.5mm Dénsitas: 1.36-1.38g / cm3 Warna: jelas, transparan Surface: herang / herang Proudu ...
    Diajar deui

    PVC kaku Lambaran transparan jeung Boh Masking