China China COLOERD PVC SHEET factory and manufacturers | Huisu

China COLOERD PVC SHEET

  • China COLOERD PVC SHEET
  • China COLOERD PVC SHEET
  • China COLOERD PVC SHEET
  • China COLOERD PVC SHEET

China COLOERD PVC SHEET

Kami teu ukur ngahasilkeun lambar jelas PVC na PVC pilem jelas, tapi ogé ngahasilkeun PVC lambar warna. Lamun hayang nyieun warna custom, mangga ngabejaan angka warna kami Pantone atawa ngirim kami sampel Anjeun.

jéntré produk

Tags produk

Detil Produk Lambaran Pvc Hideung

PVC berwarna Lambaran
SIZE ku lambar   900 * 1200MM, 1220 * 2440MM
Ketebalan ku lambar   0.175-1.0MM
dénsitas   1.32-1.34
WARNA   rupa-rupa
Nami indéks kamanunggalan daptar eusi
KAKUATAN REGANGAN MPA > 52
Dampak-kakuatan KJ / M2 > 5
Serelek dampak Kakuatan   NO narekahan
VICAT PELEMBUTAN PIONT ° C  
hiasan piring > 75
industri plat > 80

hal nu husus

1. stabilitas tinggi kimia, rupa anti seuneu,
2. kacida UV.stabilized, sipat alus mékanis, teu karasa luhur jeung kakuatan,
3. ogé sepuh lalawanan, harta selfextinguishing alus tur insulativity dipercaya.
4. waterproof sarta ngabogaan permukaan lemes pisan alus, sarta mangrupa non deformable.

aplikasi

1.FOR tilepan kotak
2.FOR dahareun paking
3.FOR offset

Bahan atah

100% bahan parawan; bahan baku diimpor

Aya dua kaunggulan mutlak pikeun bahan baku urang salaku handap:

1. 100% bahan parawan: pabrik urang pernah make bahan didaur tinimbang 100% bahan parawan guna ngurangan biaya produksi.

2. bahan baku kami geus dibeuli ti paling merek kawentar sakuliah dunya kawas LG sarta Formosa Plastik ambéh kualitas produk rengse dijamin ogé. Sacara umum, volume beuli taunan nyaéta ngeunaan 20.000 ton.

 

Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.
Di handap ieu mangrupakeun equipments pikeun nyieun 3mm PVC Foam Board, 4x8 PVC Foam cadar, 1mm PVC Foam lambaran, PVC Foam Lambaran 4mm, 5mm PVC Foam Lambaran Board, sarta Foam PVC Lambaran 12mm.

jalur keur ngahasilkeun barang

Sacara umum, pedaran pondok tina PVC / pepet Film / produksi Lambaran tina bahan baku pikeun produk rengse saperti kieu:

1. Plasticizing

2. palapis Film

3. motong Film

4. packing Kantong

5. Usuk packing

6. Wadahna loading

BR1A9032_1

ProduksiVideo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    aplikasi produk

    leuwih +